Chat MPFM – Discutii libere despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu

Instructiuni pentru folosirea chatului:

1. Nu folositi cuvinte obscene sau injurii si nici prescurtari ale acestora.

2. Nu hartuiti sau insultati utilizatorii indiferent de provocare sau context

3. Pentru a intra pe chat este necesar sa aveti cont pe site si sa va autentificati

4. Pentru a initia o discutie privata cu un anumit utilizator al chat-ului, dati click pe numele utilizatorului respectiv si asteptati cateva secunde pana se deschide in partea dreapta a site-ului o noua fereastra de chat. Persoana invitata la o discutie privata va primi o notificare ca este invitata sa poarte o discutie privata pe care o poate accepta dand click pe numele celui care face invitatia, iar in cazul in care nu doreste sa participe la discutia privata pur si simplu ignora notificarea.

LOADING...

263 Comments

 1. Andrea
  May 19, 2014 @ 18:39:21

  Constantina e o egoista ! Am
  Susținut o pana acum , mi am sat seama ca nu merita

  Reply

  • Dora
   Jun 14, 2014 @ 19:45:10

   Mi se pare ca frustratii de Ray si Andrei nu mai stiu ce sa faca de invidie . Sunt invidiosi, imaturi impreuna cu prietenele lor, care n-au personalitate. Dna Mirela, ar trebui sa fie impartială, sa nu eticheteze anumite personae si să fie mai consecnenta in decizii. Pare ca le cânta in strună celor doi, iar pe Alin, Laur ii cam persifleaza, le reproseaza diverse ceea ce nu se intamplă cu cei doi indivizi. O altă persoană favorizata si incurajată continuu este Gina, care ar trebui să facă fată singură in competiție, ci nu sustinută de prezentatoare. Nu cred că poate să ducă o frază logică pănă la capăt dar…. Andrei , la fel ca și familia lui, tine cont la orice tine de hrană, chiar și prietenei ii mai reproseaza. Cristina, nu-I de tine, imi plăceai maimult la început. Sper să nu am dreptae , dar niciun cuplu nu va fi de durată. Cel mai antipatic este Ray. Apoi dna Aurica,Viorel si Andrei . Imi plac Oana si Laur deocamdată, bravo lor pt. dezinvoltură, că știu să se facă plăcuți, dar nu veți fi impreună.Este un show și dacă v-ați inscris sigur că banii au fost pe primul loc apoi publicitatea. Bravo! Cine stie să joace , success!

   Reply

   • brindusa
    Jul 19, 2014 @ 16:44:44

    Scuze, nu inteleg cine poate sustine asemenea specimene precum oana si laur. Oana este groaznica. Nu este o femeie frumoasa, are un caracter urat, este instabila dpdv emotional, perversa .Dar cum nonvalorile sunt promovate drept valori, cum exista un curent de tembelizare a populatiei in tara asta, nu ma mai mira nimic.

    Reply

 2. Cirtan Andreea
  May 24, 2014 @ 12:20:02

  Gina chiar ma bucur ca ai castigat masina o meritai,ray si tina teau incurajat si chiar itit sunti prieteni adevarati.Va vreau in marea finala pe toti 3 daca se poate.FITI TARI

  Reply

 3. Ana30
  Jun 04, 2014 @ 19:55:38

  Eu nu cred in cuplul Vio-Laura

  Reply

 4. mirela
  Jun 12, 2014 @ 14:48:00

  va rugam sustinatorii cuplurilor LAUR&OANA, ANDREI&CRISTINA sa trimitem in numar cat mai mare mesaj redactiei mpfm in legatura cu comportamentul lui Raymond ce drept are el sa jigneasca pe toata lumea vorba lui ( uita-te in oglinda cum areti si cu cine semeni ) e urat de foarte multe ori a fost atentionat de catre dna Mirela , dar vad ca staful inca nu sia facut treaba ar trebui sa fie pedepsit putin!

  Reply

 5. mircea
  Jun 12, 2014 @ 21:08:56

  o emisiune cu prosti….facuta de prosti …..pt prosti………doar suntem in romanica……….si totul este o mare depresiune………….

  Reply

 6. dorina
  Jun 17, 2014 @ 16:24:12

  ii salut pe ray j tina multi pwpiki

  Reply

 7. Nadia
  Jun 21, 2014 @ 21:13:24

  Haideti sa sustinem cuplu oana si mariana

  Reply

 8. voi prostimea
  Jul 13, 2014 @ 23:03:52

  o oameni buni cred ca exista lucruri mai importante decat sa ne certam pe niste prosti facute de niste oameni care nu au ce face acasa su pe internet…chiar o sa ne gandim ca am pierdut timpul sustinandpe cineva cu care oricum nu vom avea tangenta vreo data….sa fim seriosi ii ignoram pe cei din jur si facem puplicitate nistor oameni care isi iau salariul din simpla noastra prostie ca ne uitam l

  Reply

Leave a Reply

*