Chat MPFM – Discutii libere despre emisiunea Mireasa pentru fiul meu

Instructiuni pentru folosirea chatului:

1. Nu folositi cuvinte obscene sau injurii si nici prescurtari ale acestora.

2. Nu hartuiti sau insultati utilizatorii indiferent de provocare sau context

3. Pentru a intra pe chat este necesar sa aveti cont pe site si sa va autentificati

4. Pentru a initia o discutie privata cu un anumit utilizator al chat-ului, dati click pe numele utilizatorului respectiv si asteptati cateva secunde pana se deschide in partea dreapta a site-ului o noua fereastra de chat. Persoana invitata la o discutie privata va primi o notificare ca este invitata sa poarte o discutie privata pe care o poate accepta dand click pe numele celui care face invitatia, iar in cazul in care nu doreste sa participe la discutia privata pur si simplu ignora notificarea.

LOADING...

271 Comments

 1. georgiana
  Jul 20, 2013 @ 22:33:56

  Mda,si de ce adica va mincati nervii pentru o emisiune???ei isi umple buzunarele cu paralute da voi va certati ca niste ciini…:D.Lasati oamenii sa se iubeasca si sa isi vada de treburile lor,fara a mai interveni voi asa numitii “fani”,sa incerce sa se cunoasca si sa convetuiasca cit de cit fara ajutorul vostru,a rudelor,mamelor,etc.Ca pina la urma asta-i scopul tuturor,banii…

  Reply

 2. georgiana
  Jul 24, 2013 @ 12:06:26

  sarmanica Floricica,a dat de necaz cu raii astia,lasatio macar pe ea sa spuna adevarul,da imi pare ca nu mai poateee de nervi ,Cu Doamne ajuta mai departe si tine piept cu capul sus.

  Reply

 3. Elena
  Jul 27, 2013 @ 14:59:21

  Telespectatorii votează să plece acasă Florentina sau Cornelia. Florentina, ne-am săturat de tine! Eşti avocatul concursului,te bagi peste tot. Ai uitat când ţi-a spus Alin că ai dansat la bară sau eşti persoană falsă?
  Doamna Luminiţa nu vă mai smiorcăiţi.că aţi avut de toate! Noi suntem mai amaraţi ca dvs.acolo in casă. Aţi avut tot ce aţi vrut.
  Vrem ca nora saptamanii să fie Lorena sau Cristina,iar mama saptamanii doamna Emilia sau doamna Cristina. Cornelia e falsă. L-a cerut de soţ pe Dragoş să o ţină în casă. Fiţi atenţi la purtarile voastre in casa ca se mai uita şi copiii. Ceea ce faceţi e urat..faţă de mame şi de ceilalţi concurenţi. Aveţi timp când ieşiţi afară..

  Reply

 4. nicco
  Jul 29, 2013 @ 14:30:38

  Florentina esti cea mai falsa persoana care exista . Nici macar nu ai fost in stare sa ii raspunzi lui George la o intrebare. Pana acum iti doreai din toata inima sa ramai , acum ai zis ca voiai sa pleci.. Nici tu nu mai stii cum sa mai minti.. Noroc de Lore ca mai erai si tu bagata in seama si cum nu mai esti prietena cu ea trebuie sa te victimizezi. Bine ca ai plecat din competitie , o prefacuta in minus .. Lore esti o printesa si o frumoasa , tine-o tot asa ! Pupicei Lorena , George & doamna Cristina

  Reply

 5. Elena
  Jul 30, 2013 @ 14:37:48

  Suntem foarte supăraţi pe doamna Mirela că aduce persoane care au plecat din competiţie şi facă scandal. A tolerat mai multe figuri din casă. Dragoş şi Cornelia au avut multe imagini indecente. Mai se uită şi copiii şi persoanele in vârstă…Ce fac ei pot să faca cand vor ieşi…Cornelia e invaţata cu chestiile de genul ăsta. A uitat că o lună ne-am uitat la mahalagismele ei cu Nicu şi Gheorghe. A venit cu toata familia: mama,tata,verişoara..ruşine ce a facut!
  Flori,ai uitat ca te-ai certat cu Alin şi Andreea şi dansai la bară? Acum sunt buni prieteni? Îl faci pe Răzvan urât,dar tu te vezi frumoasă? Când râzi îţi astupi gura cu palma,ţi se vede gingia..uita-te ce ai fost. Răzvan e un băiat frumuşel şi gospodar,cine o sa-l ia o sa faca casă bună. Tu ai profitat de el că era prea liniştit. Ţie îţi trebuie un bărbat cu pătrăţele,să te scoata din circulaţie.

  Reply

 6. DIACONU E.
  Jul 30, 2013 @ 17:19:19

  FLORENTINA O SA RAMAI LA MAMA FATA BATRANA,DACA TE MA PRIMESTE ACASA,DUPA FELUL CUM TE-AI COMPORTAT PE ULTIMA SUTA DE METRI.NU VREAU SA FIU IN PIELEA PARINTILOR TAI.CRED CA STIU CE AU LA USA ,ACUM INTELEG DE CE NU TE-AU VIZITAT MAI DES SI NU AU LUAT ATITUDINE CAND TU TE-AI VICTIMIZAT .PUPICI ;LORENA,CRISTINA,D-NA CRISTINA,D-NA EMILIA,D-NA
  ELENA,RAZVAN(ESTI UN FERICIT CA NU TE-AI INCURCAT CU ASEMENEA SPECIMENT),COSMIN SI GEORGE.

  Reply

 7. Elena
  Aug 02, 2013 @ 21:38:48

  Doamna Mirela,ne-am săturat de o lună să tot auzim de Mirela. Nu au fost casatoriţi,au fost simplii prieteni. Dragoş,îţi aduci aminte de cate ori ţi-a fost atrasa atenţia de pantalonii tai? Noi nu vrem sa-ţi vedem fundul…nu eşti copil de 2 ani,eşti om de 28 de ani. Andreea,ştii in ce familie intri tu? Îl iei pe Alin sa-l creşti..Păcat. Fată de Bucureşti…puteai sa ai altă relaţie cu un băiat cu studii şi mai matur. Florentina spunea ca Răzvan era prea atent cu ea. Dacă nu era,spunea ca nu ştie sa să se poarte cu o femeie. Ea e o persoana barfitoare.
  Luminiţa e o femeie rea,toată ziua fumează şi bârfeşte ca la şanţ..să se uite in urmă. Pentru ce a mai venit bunica cu Florin? Să critice? Să stea acasa,să se ocupe de gospodărie mai bine! Am ştiu că Maria nu are nicio treabă cu Florin..e o fată care are de invaţat şi cand o fi işi ia un partener pe măsură..cu facultate. Florin are şi probleme dupa accident. Un grup de susţinatori vor plecarea Corneliei. În 10 luni nu s-a văzut atata dragoste. Acum,pe suta de metri vrea să arate ca e indragostita lulea. El e violent..cand vor fi afara se vor bate mereu.

  Reply

 8. Elena
  Aug 03, 2013 @ 17:08:42

  Vrem ca Dragoş şi Cornelia să plece acasă. Tot timpul se ceartă şi nu mai vrem să ne uităm la emisiune. După ce au facut nişte figuri indecente,au fost gasiţi de Luminiţa in dormitor…ruşine..! Afară cu ei! Vrem ca nora saptamanii sa iasa Lorena sau Cristina şi mama saptamanii,doamna Cristina sau doamna Emilia.. Restul nu ne intereseaaza. Dragoş,du-te acasă şi fa-ţi de cap cat vrei..ruşine!

  Reply

 9. vintila
  Aug 03, 2013 @ 17:46:20

  ba esti ……………….nu exista cuvinte pt u dute ma aksa pt k pt bani de la antena 1 ai venit sa vb mt e bn k au astia audienta

  Reply

 10. amy
  Aug 04, 2013 @ 20:44:23

  george e un ratat iar lorena o smiorcaita

  Reply

Leave a Reply

*