Cristina si Cosmin

Deja nu mai este o noutate faptul ca cei doi copii ai doamnei Emilia se cearta si se impaca la ordinea zilei din motive care mai de care mai banale. De data aceasta, noutatea pare sa fie faptul ca doamna Emilia incearca sa-i impace, provocand, ca de obicei nemultumirea profunda a Cristinei. Ultima cearta ce era sa-i desparta pentru totdeauna a pornit de la puerilul motiv ca Cristina a dansat singura in seara de Dragobeste, lucru care nu i-a picat tocmai bine iubitului ei.

Interventia, initial binevoitoare a doamnei Emilia, se loveste de refuzul categoric al Cristinei de a reveni la decizia de separare de Cosmin, lucru ce o scoate din sarite pe potentiala sa soacra  ce ii cere fiului sau sa-si mai indrepte privirea si catre alte fete din casa,

Crisina este extrem de suparata datorita faptului ca doamna Emilia intervine in permanenta in discutiile dintre ea si Cosmin, violand astfel intimitatea care, poate ca i-ar face sa ajunga mai repede la un consens.

Exasperat de vesnicele discutii dintre mama si iubita sa si satul de tensiunea creata intre cele doua, Cosmin ameninta ca va sari gardul, lucru ce ii provoaca suparare mare Cristinei, ce considera ca decizia acestuia a fost influientata mai mult de faptul ca mama sa este mereu prezenta in discutiile dintre cei doi.

Lorena si Razvan incearca binevoitori sa stea de vorba pe rand cu Cristina si Cosmin sfatuindu-i sa fie mai putin orgoliosi, sa nu se mai certe din nimicuri si sa se axeze mai mult pe iubirea ce si-o poarta reciproc.

Si mama Cristinei ii sfatuieste pe cei doi sa fie mai maturi si mai echilibrati spunand ca ii sprijina si ii iubeste ca si cuplu.

Claudia, sora lui Cosmin intervine si ea telefonic si o felicita de data aceasta pe mama ei pentru atitudinea fata de cei doi iubiti apreciind ca este bine sa comunice mai mult intre ei si ii sfatuieste sa se tina departe de Luminita, Alin si Andreea pe care ii vede ca peste oameni rai care ar face orice pentru bani.

Cu toate greutatile prin care au trecut, Cristina siCosmin au gasit si de data aceasta puterea sa se impace, probabil pana la proxima cearta pornita de la vreun gest copilaresc.