Florentina si Andrei

Desi Andrei a intrat increzator in casa Mireasa pentru fiul meu sperand sa castige inima Florentinei, se pare ca planul de acasa nu s-a potrivit cu cel din targ.

Desi Florentina i-a promis initial ca vor sta de vorba si vor incerca sa se cunoasca, destul de curand dupa aceasta, respectiv la doua zile, fata i-a spus transant lui Andrei ca nu exista nici-o sansa ca ei sa  fie  impreuna. Florentina considera ca ar fi un semn de ipocrizie daca i-ar da lui Andrei sperante false atata timp cat nu a simtit ca exista chimie intre ei,  ca nu o atrage nimic la el si, nu in ultimul rand, ca varsta este un impediment serios atata timp cat el este mai mic ca ea.

Din acest considerent ea critica atitudine familiei lui Andrei care l-a incurajat sa intre in casa MPFM pentru Flori, desi si-a facut cunoscute inca de acum sase luni de cand a intrat in casa criteriile de care tine cont in alegerea unui partener de viata.

Florentina a aparut destul de abatuta astazi in emisiune si chiar si-a exprimat printre lacrimi dorinta de a apleca acasa, dorinta generata de dezamagirea de a constata ca nici unul din baietii noi intrati in casa nu corespund criteriilor ei de evaluare. Din aceste motive ea considera a fi inutila sederea in casa Mireasa pentru fiul meu in continuare, atata timp cat scopul pentru care a venit in emisiune nu a fost atins.

Nici macar interventia telefonica a mamei ei nu pare sa o conviga pe Florentina sa incerce sa-l mai cunoasca pe Andrei, ramanand categorica in decizia ca acesta nu este partenerul potrivit pentru ea.